Spanwand met verlichting

Spanwand met verlichting

Bent u op zoek naar een manier waarop u verlichting kunt aanbrengen op uw muur zonder dat er draden zichtbaar zijn, hak- en breekwerk nodig is en u niet zelf kunt bepalen waar u de verlichting wilt positioneren? Kies dan voor een NPS spanwand met verlichting. Op deze manier kunt u zelf bepalen waar de verlichting komt. Het is verstandig om van tevoren goed te bedenken op welke plek u de verlichting wilt hebben, nog voordat de spanwand met verlichting geplaatst wordt. Tijdens het bespreken van de indeling van de spanwand, tekenen we de verlichting direct op de juiste plek in. Zo kunnen we de draden van de verlichting netjes wegwerken en is hier later niets van te zien.

Wat u kunt verwachten van een NPS spanplafond met verlichting

Wij geven u graag persoonlijk advies en bespreken samen welke spanwand de beste keuze voor u is en welke kosten dit met zich meebrengt. U krijgt dus een offerte op maat, aangepast naar uw eisen en wensen. Zo is het mogelijk om vooraf aan te geven waar u de verlichting in uw spanwand wilt verwerken. Wij teken dit direct in het ontwerp, zodat alle bedrading netjes weggewerkt kan worden en hier na het plaatsen niks meer van te zien is. Wij werken met kwalitatieve materialen en nemen onze eigen gereedschappen mee, wij ontzorgen u dus volledig tijdens dit proces. Een snelle en schone montage door onze opgeleiden monteurs, zorgt ervoor dat u snel van uw nieuwe NPS spanwand met verlichting kunt genieten. Wij willen voor eenieder toegankelijk zijn en werken daarom met een prijs indicatie op voorhand waar betaalbare prijzen voor een spanplafond in staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag samen het gesprek met u aan, om de wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij een indicatie van de kosten voor het NPS spanplafond met spotjes maken. U kunt het spanplafond laten plaatsen in elke gewenste ruimte in uw woning.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanwand met verlichting

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?