Spanwand met verlichting

Laat uw spanwand met verlichting plaatsen door NPS Plafonds

Wilt u gemakkelijk extra verlichting in huis zonder dat er sloopwerk en extra zichtbare bedrading voor nodig is? Bij NPS Plafonds zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds en spanwanden. Met een NPS spanwand met verlichting plaatsen we een gespannen wand voor uw bestaande muur voor een strakke afwerking van uw kamer. Dit is een goedkope oplossing wanneer u extra verlichting wilt aanbrengen in uw woning. Een spanwand of spanplafond plaatsen is mogelijk in elke ruimte van uw woning. Bent u benieuwd welk resultaat u kunt verwachten? Bekijk onze eerdere werken en ontdek wat een NPS spanwand met verlichting voor u kan betekenen!

Extra verlichting waar u wilt met een NPS spanwand met verlichting

Met een NPS spanwand met verlichting maken we het mogelijk om extra verlichting te plaatsen op elke gewenste plaats in uw huis. De voordelen van een spanwand zijn dat het zorgt voor een strakke afwerking, verbeterde akoestiek in de ruimte en de spanwand is onderhoudsvriendelijk en afwasbaar. Daarnaast wordt de NPS spanwand met verlichting geplaatst zonder dat er hak en breekwerk voor nodig is en plaatsen we bij NPS Plafonds de spanwand veelal binnen één dag! Zo geniet u snel en goedkoop van extra verlichting in uw woning met uw nieuwe NPS spanwand met verlichting.

Laat uw NPS spanwand met verlichting plaatsen door NPS Plafonds

Wij helpen u graag met extra verlichting aanbrengen in uw woning. Bij NPS Plafonds bespreken we graag samen uw wensen en eisen en adviseren we u waar nodig. Wij blijven altijd transparant en geven u een offerte op maat mee zodat u weet waar u aan moet denken. Voordat wij aan de slag gaan kunt u aangeven waar u de verlichting precies wilt hebben en tekenen wij het ontwerp in zodat alle draden netjes weggewerkt worden. NPS Plafonds werkt met eigen materialen voor het plaatsen van een NPS spanwand met verlichting en ontzorgt u in het complete proces.

Wilt u extra advies of informatie over uw NPS spanwand met verlichting?

Neem vrijblijvend contact op met NPS Plafonds en ontdek de mogelijkheden! Wij gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen en geven advies waar nodig. Wilt u graag extra verlichting aanbrengen in uw woning? Schakel de hulp in van NPS Plafonds en laat het gebeuren.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanwand met verlichting

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten | NPS plafonds

Certificaten | NPS plafonds

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?