Spanplafond verlichting

Spanplafond verlichting

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u een spanplafond met verlichting aan kan brengen? NPS Plafonds is een bedrijf met een ruime ervaring in spanplafonds die wij binnen 1 dag op een snelle en nauwkeurige manier voor u aanbrengen. We geven u een persoonlijk advies en we vertellen u graag alles over de ruime mogelijkheden van het spanplafond. Creëer bijvoorbeeld extra dimensie of kies voor een spanplafond met verlichting.

Spanplafond met verlichting zonder het zien van draden

Een spanplafond is ideaal om verlichting achter te bouwen en hierbij zijn de stroomdraden mooi uit het zicht. U kunt bijvoorbeeld hanglampen, inbouwspots en overige inbouw helemaal positioneren naar uw wens. Hiernaast is het mogelijk sierlijsten in te bouwen. Dit is een interessante optie wanneer u de overgang van het plafond naar de muur naar uw eigen smaak wilt aanpassen.

Meer over onze spanplafonds

Plafond met verplichting op maat gemaakt

Wij maken uw spanplafond perfect volgens de afmetingen van uw kamer. Op deze manier krijgt u van ons aan naadloos en strak spanplafond dat precies in uw kamer past. Het monteren kost maar één dag de tijd, omdat we de plafonds vooraf alvast maken. De montage van het spanplafond met verlichting geeft dus absoluut geen overlast. Het monteren gebeurt op een schone manier en u hoeft uw meubels dus ook niet per se af te dekken. Wij plaatsen het nieuwe spanplafond heel gemakkelijk onder uw oude plafond. Er komt dus geen hak- en breekwerk aan te pas. Onze plafonds zakken slechts 12 millimeter. Dit betekent dat uw plafond niet opeens aanzienlijk lager wordt door het spanplafond.

Spanplafond met verlichting in uw woning

Bent u geïnteresseerd in een spanplafond met verlichting?

Neem dan direct ontact met ons op 

Binnen één dag is dit geregeld door onze monteurs. Bel ons gerust eens om meer te weten te komen over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?