Spanplafonds

Wat is een NPS spanplafond?

Een NPS spanplafond is een geweven doek met een ruimte specifieke coating. Het geweven doek met een mat uiterlijk wordt strak in profielen gespannen onder uw bestaande plafond. Dit betekent dat uw bestaande plafond er niet uit hoeft en dat uw plafond slechts 12mm verlaagd wordt. Indien gewenst kan het spanplafond meer worden verlaagd. Het feit dat een spanplafond over uw huidige plafond komt brengt een hoop voordelen met zich mee, deze zullen we hieronder bespreken. 

Vraag een offerte aan!

Voor iedere ruimte
Een NPS spanplafond is er voor iedere ruimte door de ontwikkeling van unieke coatings. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vocht afstotende coating speciaal voor uw badkamer.
  • Coating met onzichtbare microperforaties om de galm uit uw ruimte te halen en de akoestiek te verbeteren.
  • Lichtdoorlatende coating om unieke lichteffecten te creëren.

Benieuwd naar andere mogelijkheden? Laat u dan vrijblijvend door ons informeren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Uiterlijk & afwerking
Het geweven doek met matte coating zorgt voor een gestuukt uiterlijk. De randafwerking is standaard slechts 4mm. En indien gewenst zijn sierlijsten ook mogelijk, waarmee u de overgang van plafond naar muur aan uw eigen smaak kunt aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om op iedere gewenste plek verlichting te laten plaatsen, zonder zichbare draden.

Uniek qua montage
Het plaatsen van een NPS spanplafond betekent voor u:

  • Het spanplafond wordt onder uw bestaande plafond gemonteerd waardoor u geen last meer heeft van bijvoorbeeld scheuren en oneffenheden in uw plafond.
  • De montage gebeurt veelal in één dag, waarbij uw meubels kunnen blijven staan. Wanneer het niet lukt in één dag gaat kwaliteit voor snelheid en komen wij de volgende dag terug.
  • Inbouwspots, hanglampen en overige inbouw kunt u naar uw wens positioneren waarbij de stroom draden uit het zicht zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten | NPS plafonds

Certificaten | NPS plafonds

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?