Geluidsisolatie plafond

Geluidsisolatie plafond

Wilt u geluidsisolatie aanbrengen aan uw plafond? Dit kunt u het beste overlaten aan een specialist.

Neem direct contact met ons op 

Om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Een galm of echo in uw living is allesbehalve prettig en wij helpen u graag om hier iets aan te doen.

Geluidsisolatie plafond aanbrengen

Onze monteurs gaan nauwkeurig en tegelijkertijd erg snel te werk. Normaal gesproken gebeurt de montage in één dag. Hierbij kunnen al uw meubels blijven staan, dus u hoeft zich zelf geen zorgen te maken over de montage. Er zijn uitzonderingen dat het ons niet lukt om in één dag het plafond aan te brengen. In dit geval gaan wij voor kwaliteit en komen we de volgende dag terug om het mooi af te werken. Onder uw bestaande plafond monteren wij het spanplafond. Dit zorgt ervoor dat u na onze montage geen last meer heeft van scheuren in uw plafond.

Geluidsisolatie aan plafond

Wij brengen een geluidsisolatie aan uw plafond aan door gebruik te maken van akoestische absorptie. Dit bestaat uit weerkaatsing, absorptie en perforatie. Deze drie onderdelen zijn deel van de werking van een akoestisch spanplafond. Het eerste deel bestaat uit de geluidsgolf die wordt teruggekaatst. Voor het tweede deel wordt dit geabsorbeerd en voor het laatste deel gaat het geluid door het plafond naar de stilstaande lucht en isolatie. Het geluid wordt veel beter opgenomen door de verschillende onzichtbare microperforaties. Dit resulteert in een groot absorptiewaarde.

Geluidsisolatie plafond kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van een geluidsisolatie plafond? Wij brengen spanplafonds aan tegen betaalbare prijzen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, dus neemt u gerust eens

Vrijblijvend contact met ons op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?