Egaal plafond

Egaal plafond

Een egaal plafond biedt u allerlei voordelen. Het is een strak plafond dat er perfect uitziet. Verlichting is heel eenvoudig te integreren en bovendien is het spanplafond afwasbaar en brandveilig. Zonder hak- en breekwerk plaatsen wij het plafond in uw woning. Dit betekent dat u hierdoor geen troep in uw huis heeft. Wij gaan erg snel te werk: binnen één dag is het plafond vaak al geplaatst.

Egaal plafond voordelen

Een egaal  spanplafond biedt u verschillende voordelen. Een groot voordeel is dat het geen naden en scheuren heeft. Onze monteurs brengen voor u een strak plafond aan waar u totaal geen onderhoud aan zult hebben. We creëren voor u een uniek resultaat dat u niet bij uw buren, vrienden of familie zult zien. Dit komt doordat wij alle plafonds op maat maken. We ontwerpen uw egale plafond helemaal naar uw eigen wensen. Het draait allemaal om uw voorkeur en vanuit daar gaan onze monteurs aan de slag. De mogelijkheden zijn erg uiteenlopend: kies voor een mooie moluren of ga voor een verlichting of verlaging van het plafond.

Meer weten over onze spanplafonds

Egaal plafond van NPS Plafonds

Bij NPS Plafonds kunt u goed terecht voor het laten plaatsen van een egaal plafond. Uw oude plafond wordt binnen één dag al vervangen door een mooi spanplafond. We monteren het plafond op een snelle en voordelige manier. Voor ons is het mogelijk om ieder plafond te vervangen en daar een strak en egaal plafond te maken. Zowel bij nieuwbouw als bij het vervangen van uw huidige plafond is het een geschikte oplossing.

Egaal plafond laten maken

Heeft u ervoor gekozen om NPS Plafonds een egaal plafond te laten maken in uw woning? Dan weet u zeker dat u samenwerkt met een partij die verstand van zaken heeft. Wij hebben een ruime ervaring in het aanbrengen van spanplafonds en bieden u een hoge kwaliteit. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor een interessante offerte.

Neem daarvoor eens contact met ons op

Wij maken de plafonds helemaal voor u op maat, waardoor de prijzen per project verschillen. Een voordeel voor u is dat u een egaal plafond krijgt dat mooi in uw kamer past.

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten | NPS plafonds

Certificaten | NPS plafonds

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?