Spanplafond

Kies een spanplafond voor het renoveren van uw plafond

Wilt u graag uw plafond renoveren zonder dat dit veel tijd kost en rommel geeft? Een spanplafond kan een gemakkelijke en snelle oplossing zijn! NPS plafonds biedt spanplafonds aan waarbij diverse opties mogelijk zijn zoals bijvoorbeeld het toevoegen van verlichting. Daarnaast geeft een spanplafond een strakke en moderne uitstraling in de ruimte waarin deze geplaatst is. Onze professionele medewerkers beschikken over vele ervaring waardoor een naadloos spanplafond netjes en binnen één dag bij u geplaatst kan worden.

Een spanplafond kan geplaatst worden in elke gewenste ruimte en komt zeker tot zijn recht in zowel uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Het is ook mogelijk om een spanplafond te laten plaatsen in uw badkamer. Het spanplafond heeft een vochtafstotende eigenschap, dus de vocht in deze ruimte is geen probleem.

Wat zijn de voordelen van een spanplafond?

Een spanplafond geeft vele voordelen ten opzichte van andere plafonds. Onze spanplafonds zijn van hoge kwaliteit en gaan generaties lang mee. Daarnaast zijn spanplafonds vrijwel geheel onderhoudsvrij.

Het is prettig dat een spanplafond binnen één dag gemonteerd wordt, u hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken. Daarnaast geeft de montage geen vuil, het is niet nodig om uw meubels te verplaatsen.

Een ander belangrijk voordeel van het kiezen voor een spanplafond is dat een spanplafond ervoor zorgt dat de akoestiek in een ruimte verbetert. Met een spanplafond heeft u geen last van een galm. Verder is een spanplafond brandvertragend en geeft het vele mogelijkheden voor het inbouwen van lampen.

Een spanplafond laten monteren door NPS plafonds

NPS plafonds is hét betrouwbare adres als het gaat om spanplafonds. Wilt u graag meer weten over hoe dit plafond wordt geïnstalleerd? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij informeren u graag.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanplafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten | NPS plafonds

Certificaten | NPS plafonds

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?