Spanplafond kosten

Spanplafond kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor een spanplafond van NPS? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Daarbij kijken we naar de ruimte die u wilt voorzien van een NPS spanplafond. Ook is de prijs afhankelijk van het feit of u wel of geen infrarood verwarming wilt laten inbouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. We nemen graag samen uw wensen en eisen door en op basis daarvan zullen wij de kosten van het spanplafond berekenen.

Geen galm of echo met een NPS spanplafond

Heeft u last van galm of een slechte akoestiek in uw woning? Dan is het  akoestische spanplafond van NPS de juiste keuze voor u. Het plafond is zo gemaakt dat deze de trillingen opneemt door de microperforaties die in het doek verwerkt zijn. Hierdoor worden galm en echo sterk verminderd en de trillingen van uw stem of ander geluid niet weerkaatst maar juist opgenomen. Voor de akoestische geluidsdemping van het plafond, monteren wij een speciaal polyester isolatiedeken tussen uw oude plafond en het nieuwe NPS spanplanfond.

Wat u kunt verwachten van een NPS spanplafond

Wij geven u graag persoonlijk advies en bespreken samen welk spanplafond de beste keuze voor u is en welke kosten dit met zich meebrengt. U krijgt dus een offerte op maat, aangepast naar uw eisen en wensen. Wij werken met kwalitatieve materialen en nemen onze eigen gereedschappen mee, wij ontzorgen u dus volledig tijdens dit proces. Een snelle en schone montage door onze opgeleiden monteurs, zorgt ervoor dat u snel van uw nieuwe NPS spanplafond kunt genieten. Wij willen voor eenieder toegankelijk zijn en werken daarom met een prijs indicatie op voorhand waar betaalbare prijzen voor een spanplafond in staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag samen het gesprek met u aan, om de wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij een indicatie van de kosten voor het NPS spanplafond maken. U kunt het spanplafond laten plaatsen in elke gewenste ruimte in uw woning.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanplafond kosten

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?