Spanplafond keuken

Spanplafond in uw keuken laten installeren

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht of gaat u uw keuken verbouwen? De keuken is dan helemaal af, wanneer u ook iets voor een nieuw plafond. Wanneer u kiest voor een spanplafond van NPS zorgt u op een eenvoudige manier voor een gestuukt uiterlijk van uw keuken. Het plafond wordt binnen één dag geplaatst, dit kan omdat bij een spanplafond geen hak en breekwerk nodig is! Extra fijn dus, omdat u op deze manier zo weinig mogelijk overlast heeft.

Daarnaast heef een NPS spanplafond in uw keuken verschillende voordelen, zoals:

  • Er wordt een speciaal vocht afstotende coating gebruikt, ideaal voor het vocht dat vrijkomt tijdens het koken.
  • Door de onzichtbare microperforaties die in de coating verwerkt zijn, wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd en heeft u geen last van galm in de keuken.
  • Door te kiezen voor een licht doorlatende coating kunt u unieke lichteffecten creëren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verlichting op elke plek in uw keuken zonder zichtbare draden

In het spanplafond in uw keuken kunt u gemakkelijk verlichting laten plaatsen. Bedenk van tevoren goed welke verlichting u in uw keuken wilt hebben. Tijdens het bespreken van de indeling van het spanplafond in de keuken, teken we de verlichten direct op de juiste plek in. Zo kunnen we de draden van de verlichting netjes wegwerken en is hier later niets van te zien.

Betrek de keuken bij uw woning met een spanplafond

De keuken speelt een steeds belangrijkere rol in een woning. Zo zijn er veel mensen die kiezen voor een open woonkeuken. Hierdoor wordt de keuken een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Het nadeel van een woonkeuken kan zijn dat het plafond door de kookdampen beschadigd wordt. Na verloop van tijd ontstaan er vocht- en vetvlekken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om het plafond opnieuw te schilderen, maar wanneer deze aansluitend aan uw woonkamer is betekent dit dat u het gehele plafond opnieuw moet schilderen. Door te kiezen voor een NPS spanplafond in de keuken, heeft u nooit meer last van vocht- of vetvlekken op het plafond. Door de speciale vocht afstotende coating kunnen er geen vieze vlekken op het plafond vormen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanplafond keuken

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?