Spanplafond keuken

Spanplafond keuken

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht of gaat u uw keuken verbouwen? Het kan zijn dat u er voor kiest om een nieuw en duurzaam plafond te laten plaatsen. Kies dan voor een NPS spanplafond in uw keuken. Het spanplafond in de keuken wordt op uw bestaande plafond geplaatst. Hierdoor is er geen hak en breek werk nodig en kan het spanplafond zelfs in uw keuken geplaatst worden wanneer uw nieuwe keuken al geplaatst is. Een NPS spanplafond in uw keuken heeft verschillende voordelen:

  • Er wordt een speciaal vocht afstotende coating gebruikt, ideaal voor het vocht dat vrijkomt tijdens het koken.
  • Door de onzichtbare microperforaties die in de coating verwerkt zijn, wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd en heeft u geen last van galm in de keuken.
  • Door te kiezen voor een lichtdoorlatende coating kunt u unieke lichteffecten creëren.

Voorzie uw NPS spanplafond van unieke verlichting zonder zichtbare draden

In het spanplafond in uw keuken kunt u gemakkelijk verlichting laten plaatsen. Bedenk van tevoren goed welke verlichting u in uw keuken wilt hebben. Tijdens het bespreken van de indeling van het spanplafond in de keuken, teken we de verlichten direct op de juiste plek in. Zo kunnen we de draden van de verlichting netjes wegwerken en is hier later niets van te zien.

Betrek de keuken bij je woning met een spanplafond

De keuken speelt een steeds belangrijkere rol in een woning. Zo zijn er veel mensen die kiezen voor een open woonkeuken. Hierdoor wordt de keuken een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Het nadeel van een woonkeuken kan zijn dat het plafond door de kookdampen beschadigd wordt. Na verloop van tijd ontstaan er vocht- en vetvlekken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om het plafond opnieuw te schilderen, maar wanneer deze aansluitend aan uw woonkamer is betekent dit dat u het gehele plafond opnieuw moet schilderen. Door te kiezen voor een NPS spanplafond in de keuken, heeft u nooit meer last van vocht- of vetvlekken op het plafond. Door de speciale vocht afstotende coating kunnen er geen vieze vlekken op het plafond vormen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanplafond keuken

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?