Spanplafond badkamer

Spanplafond badkamer

Dé oplossing: een NPS spanplafond in uw badkamer! De badkamer is een van de meest vochtige ruimtes in uw huis. Denk maar eens na, vaak zijn na het douchen alle spiegels beslagen en de tegels in de badkamer vochtig. Nog maar te zwijgen over het plafond. U ziet vaak dat de waterdamp die ontstaat tijdens een warme douche, blijft hangen bovenin de badkamer. Doordat deze ruimte altijd vochtig wordt en niet iedereen de mogelijkheid heeft om deze goed te luchten, is de badkamer vaak vatbaar voor vocht- en schimmelplekken. Dit kan schadelijke zijn voor uw gezondheid, maar met een NPS spanplafond in uw badkamer is dit verleden tijd.

Voordelen spanplafond in de badkamer

Kiest u voor een spanplafond in de badkamer, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee:

  • Een NPS spanplafond voor in de badkamer is behandeld met een speciale coating die vochtafstotend is. Dit is ideaal voor het vocht dat bijvoorbeeld vrij kom tijdens het douchen. Op deze manier krijgen bacteriën en schimmels geen kans om zich te ontwikkelen en is het niet schadelijk voor uw gezondheid.
  • Door de onzichtbare microperforaties die in de coating verwerkt zijn, wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd en heeft u geen last van galm in de badkamer.
  • Door te kiezen voor een lichtdoorlatende coating kunt u unieke lichteffecten creëren.
  • U kunt de verlichting in uw badkamer laten verwerken in het spanplafond. Samen bepalen we de meest logische positie en tekenen dit van tevoren in. Op deze manier kunnen we de bedrading netjes wegwerken en is deze niet zichtbaar.

Laat nu uw spanplafond door NPS plaatsen

Heeft u meer vragen over een NPS spanplafond voor in de badkamer of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en advies te geven over het juist NPS spanplafond.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanplafond badkamer

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?