Plafond renovatie

Plafond renovatie

Kom voor een plafond renovatie naar NPS plafonds. Laat uw oude plafond vervangen door een naadloos spanplafond systeem van NPS plafonds. Een plafond renovatie gebeurt bij ons snel en voordelig. Van ieder oud plafond maken wij in een handomdraai een strak, naadloos plafond. Ook bij nieuwbouw is een spanplafond vaak een uitstekende oplossing. Laat uw plafond renovatie door NPS plafonds verzorgen. De plafonds die wij maken behoren tot de beste plafonds, zowel wat betreft hun uiterlijk, als hun akoestisch vermogen. Al onze plafonds zijn maatwerk. Ze worden aan de hand van uw wensen gemaakt. Op deze manier bereiken we, samen met u, het beste resultaat bij het renoveren van een plafond.

Plafond renovatie

Bij een plafond renovatie door NPS plafonds is het zelfs mogelijk om een spanplafond onder uw oude plafond te laten plaatsen. Zo heeft u geen hak- en breekwerk en kunt u uw meubels gewoon laten staan. Laat de plafond renovatie door NPS plafonds verzorgen en deze klus kan al in één dag worden gedaan. Wanneer u een spanplafond heeft dat is doorhangen, beschadigd of vervuild, kunnen wij dit tijdens een plafond renovatie zeer eenvoudig vervangen door een NPS plafond. NPS plafonds zijn erg sterke polyester plafonds van de hoogste kwaliteit. Met deze plafonds kunt u jaren vooruit en bent u verzekerd van een plafond zonder naden en scheuren en zonder onderhoud. Meer informatie over het renoveren van plafonds en de montage van nieuwe plafonds vindt u op de onderstaande pagina’s. Hier vindt u ook voorbeelden van plafond renovaties die wij eerder hebben uitgevoerd.

Voor een snelle en betaalbare plafond renovatie moet u bij NPS plafonds zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Bent u benieuwd wat een plafond renovatie u gaat kosten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond renovatie

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?