Plafond renovatie

Akoestisch plafond maken 

Een bedrijf inhuren voor plafond maken, is een beslissing die u veel goeds brengt. Zo kunnen wij als ervaren bedrijf een spanplafond maken die zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling in elke gewenste kamer of ruimte. Het maken van een akoestisch plafond is maatwerk en dat vraagt om deskundigheid. NPS plafonds biedt u goede service en een oplossing voor plafond renovatie of een doorgehangen plafond. Vakkundig en met oog voor detail gaan wij ons buigen over uw aanwinst. 

Verlaagd plafond met spotjes maken  

NPS spanplafonds voorziet elke ruimte in huis of op kantoor van een sfeervol en efficiënt spanplafond. Zo kunnen wij voor u een verlaagd plafond met spotjes maken in de badkamer, de keuken, uw woonkamer of kantoorruimtes. Een plafond maken badkamer, maar dan met lichtdoorlatende coating voor het bereiken van unieke lichteffecten? Ook dat doen we voor u. 

Plafond maken woonkamer 

Uw woonkamer is de plek waar u na een drukke werkdag echt even kunt ontspannen. Een galm of echo in uw leefruimte kan stress en onrust met zich meebrengen. Uw plafond laten maken door een specialist voorkomt dit soort overlast. NPS spanplafonds zijn sterke plafonds van polyester. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Zo verbetert u niet alleen de akoestiek, maar brengt u naar keuze ook extra verlichting aan in uw plafond. Wilt u weer een nieuw strak plafond zonder beschadigingen en van de beste kwaliteit? Laat uw plafond renovatie dan uitvoeren door NPS Plafonds!  

De voordelen van een spanplafond van NPS spanplafonds 

Wanneer u een plafond renovatie nodig heeft of als uw plafond aan vervanging toe is, wilt u dit zo snel mogelijk opgelost zien. Met een spanplafond van NPS is een nieuw plafond in de meeste gevallen al binnen één dag een feit! Laat de voordelen van een spanplafond van NPS u overtuigen en profiteer ook van: 

  • Strakke afwerking en naadloos plafond 
  • Goedkope oplossing 
  • Extra verlichting aanbrengen in uw plafond 
  • Verbeterde akoestiek 
  • Onderhoudsvriendelijk plafond 

Plafond maken kosten 

Weten wat het kost om zo’n prachtig plafond in uw woonhuis of kantoorpand te plaatsen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bij u op thuis of op kantoor bespreken we dan welke wensen u heeft en meten we ook direct de ruimte op waar het plafond wordt geplaatst. Met deze kennis is het voor ons mogelijk om u een reële prijs te noemen. Dat deze prijs altijd scherp is, is bij NPS standaard. Door het voorbereidende werk in onze eigen werkplaats uit te voeren, maken we uw maatwerk plafond direct klaar voor bevestiging op de gewenste locatie. Zo realiseren we snel en dus goedkoop een geheel nieuw plafond voor u.  

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond renovatie

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten | NPS plafonds

Certificaten | NPS plafonds

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?