Plafond renovatie

Laat uw plafond renovatie uitvoeren door een specialist als NPS Plafonds

Heeft u schade aan uw plafond of is uw huidige plafond doorgehangen en aan vervanging toe? Laat dan een plafond renovatie uitvoeren door NPS Plafonds. Bij NPS Plafonds zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds van NPS waarmee we uw plafond weer helemaal als nieuw maken. NPS spanplafonds zijn sterke plafonds van polyester en van de beste kwaliteit. Zo verbetert u niet alleen de akoestiek maar brengt u eventueel ook extra verlichting aan in uw plafond. Wilt u weer een nieuw strak plafond zonder beschadigingen en van de beste kwaliteit? Laat uw plafond renovatie dan uitvoeren door NPS Plafonds!

De voordelen van een spanplafond van NPS

Wanneer u een plafond renovatie nodig heeft en uw plafond aan vervanging toe is wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Met een spanplafond van NPS lost u dit probleem vaak al binnen één dag op! Daarnaast zijn er nog vele extra voordelen verbonden aan een spanplafond van NPS zoals:

  • Strakke afwerking en naadloos plafond
  • Goedkope oplossing
  • Extra verlichting aanbrengen in uw plafond
  • Verbeterde akoestiek
  • Onderhoudsvriendelijk

Het proces van een spanplafond van NPS plaatsen tijdens uw plafond renovatie

Wanneer u kiest voor een spanplafond van NPS door NPS Plafonds heeft u verschillende mogelijkheden. Wanneer u geen extra hak en breekwerk wenst plaatsen we het spanplafond van NPS over uw huidige plafond zodat u uw meubels kunt laten staan en u geen troep krijgt. Voordat wij aan de slag gaan, gaan we graag eerst samen met u in gesprek en bespreken we uw wensen en eisen. U ontvangt een offerte op maat zodat u weet wat u kunt verwachten. Bij NPS Plafonds ontzorgen we het complete proces doordat we werken met eigen materialen en u verder nergens aan hoeft te denken.

Extra advies of informatie nodig voor uw plafond renovatie door NPS Plafonds?

Bij NPS Plafonds informeren we u graag over alles wat er komt kijken bij een plafond renovatie. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en ontvang extra advies of informatie zodat u weet wat u kunt verwachten. Wij helpen u graag met het realiseren van het beste resultaat voor een plafond renovatie!

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond renovatie

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?