Plafond renovatie

Plafond renovatie nodig in uw woning?

Is uw oude plafond aan vervanging toe? Wilt u graag een plafond renovatie laten uitvoeren in uw woning? Laat uw oude plafond vervangen door een naadloos spanplafond van NPS plafond!

Een plafond renovatie gebeurt bij ons snel en voordelig. Van ieder oud plafond maken wij in een handomdraai een strak, naadloos plafond. Ook bij nieuwbouw is een spanplafond vaak een uitstekende oplossing.

De plafonds die wij maken behoren tot de beste plafonds, zowel wat betreft hun uiterlijk, als hun akoestisch vermogen. Bovendien zijn al onze plafonds maatwerk. Ze worden aan de hand van uw wensen gemaakt. Op deze manier bereiken we, samen met u, het beste resultaat bij het renoveren van een plafond.

Wat zijn de mogelijkheden bij een plafond renovatie?

Wanneer u kiest voor een spanplafond voor het renoveren van uw plafond zijn er vele mogelijkheden. Het is mogelijk om een spanplafond onder uw oude plafond te laten plaatsen. Zo heeft u geen hak- en breekwerk en kunt u uw meubels gewoon laten staan. Bovendien plaatsen wij een spanplafond in één dag. Wilt u graag verplichting plaatsen op bepaalde plekken in het plafond! Ook dit is mogelijk bij een spanplafond, eventuele draden kunnen netjes weggewerkt worden.

Heeft u al een spanplafond in uw woning maar is deze doorgehangen, beschadigd of vervuild? Wij kunnen dit tijdens een plafond renovatie zeer eenvoudig vervangen door een NPS plafond.  

Wat zijn de voordelen van een spanplafond van NPS?

NPS plafonds zijn erg sterke polyester plafonds van de hoogste kwaliteit. Met deze plafonds kunt u jaren vooruit en bent u verzekerd van een plafond zonder naden en scheuren en zonder onderhoud. Daarnaast kan een spanplafond de akoestiek van een ruimte verbeteren. Met een spanplafond heeft u namelijk geen last meer van een galm.

Wilt u graag een plafond renovatie laten uitvoeren door te kiezen voor een NPS spanplafond? Dat kan! Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat uw wensen zijn! Wilt u graag meer informatie over het renoveren van plafonds of over spanplafonds? Wij informeren u graag wanneer u vrijblijvend contact met ons op neemt!

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond renovatie

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?