Plafond bedrijf

Plafond bedrijf

Als u op zoek bent naar een professioneel plafond bedrijf, kom dan eens langs bij NPS Plafonds. Wij zijn een plafond bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en plaatsen van plafonds. De plafonds die wij maken zijn naadloze spanplafonds van de hoogste kwaliteit. Het zijn zeer duurzame plafonds, ze zien er prachtig uit, hebben uitstekende akoestische eigenschappen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ook geeft een spanplafond van NPS plafond bedrijf vele mogelijkheden voor het plaatsen van spots, hanglampen en dergelijke. De spanplafonds van NPS plafond bedrijf zijn voorzien van vele keurmerken.

Plafond bedrijf

Zowel bij nieuwbouw als renovatie, een spanplafond van NPS plafond bedrijf is altijd de juiste keuze. Onze plafonds kunnen in ieder soort ruimte geplaatst worden. Door zijn akoestiek verhoogt het spanplafond de spraakverstaanbaarheid en het concentratievermogen. Dit is erg prettig in een woonkamer, studieruimte of kantoor. Door zijn hoge vochtbestendigheid is een spanplafond van NPS plafond bedrijf ook zeer geschikt voor in de badkamer.

De werkwijze van NPS plafond bedrijf is als volgt: Wij nemen de afmetingen van uw kamer op. In onze werkplaats snijden wij een spanplafond op maat. Het grote voordeel van een plafond in de werkplaats maken, is dat het u geen overlast bezorgd. Vervolgens hoeft het plafond alleen nog maar gemonteerd te worden. NPS plafond bedrijf is in staat de montage van uw plafond in één dag rond te krijgen. Bij het monteren van het nieuwe plafond komt geen puin vrij, u kunt uw meubels dan ook laten staan tijdens de montage. Meer informatie over het monteren en renoveren bij NPS plafond bedrijf vindt u op de volgende pagina’s:

Heeft u nog vragen over onze diensten als plafond bedrijf? Wilt u een offerte aanvragen voor een nieuw plafond? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond bedrijf

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?