Plafond bedrijf

Een nieuw plafond door NPS Spanplafonds laten plaatsen

Een nieuw pand, renovatie of is het oude plafond van uw bedrijf gewoon aan vervanging toe? NPS Spanplafonds komt graag bij u langs en plaatst binnen één dag uw nieuwe plafond. Onze spanplafonds zijn voor elke ruimte geschikt, zelfs voor de toiletten.

Waarom kiezen voor NPS Spanplafonds?

  • Onze NPS Spanplafonds zijn duurzaam.
  • De spanplafonds zijn van hoge kwaliteit.
  • Wat betreft de verlichting zijn er vele mogelijkheden, u kunt denken aan hanglampen, spotjes of andere verlichting. Als u kiest voor een licht doorlatende coating, zijn er unieke lichteffecten mogelijk.
  • Een splanplafond van NPS Spanplafonds kan in elk bedrijf, zowel renovatie als nieuwbouw.
  • Een spanplafond verbetert de akoestiek in de ruimte. Het zorgt voor een fijnere werkomgeving waar uw werknemers zich beter kunnen concentreren.

De werkwijze van NPS Spanplafonds

U heeft besloten dat u een splanplafond van NPS Spanplafonds wilt hebben. Het is voor u fijn om te weten waar u aan toe bent als u ons inhuurt. Als eerste gaan we met u in gesprek wat uw wensen zijn en leggen wij onze werkwijze uit. Is alles besproken, dan meten wij de ruimte op en snijden daarna in onze werkplaats het spandoek op maat. Wij doen dit bewust in onze eigen werkplaats zodat u en uw werknemers zo min mogelijk gestoord worden. Is het spandoek op maat, dan hoeft het alleen nog maar geplaatst te worden. Het plaatsen van een NPS spanplafond kunnen wij in één dag. Bij het plaatsen van een spanplafond komt geen puin vrij en u kunt vrijwel alle spullen en meubels laten staan. Alleen op de plaatsen waar het spanplafond bevestigd moet worden moet er ruimte worden gemaakt.

Is uw bedrijf aan een nieuw plafond toe? Kies voor een splanplafond van NPS Spanplafonds. Een spanplafond is voor elk bedrijf een goede optie dat snel geplaatst is, zonder dat er veel overlast en gesleep met spullen is. Wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond bedrijf

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?