Plafond bedrijf

Een nieuw plafond voor uw bedrijf laten plaatsen

Is het plafond van uw bedrijfspand aan vervanging toe? NPS Spanplafonds is een plafond bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en plaatsen van plafonds. De plafonds die wij maken zijn naadloze spanplafonds van de hoogste kwaliteit. Het zijn zeer duurzame plafonds, ze zien er prachtig uit, hebben uitstekende akoestische eigenschappen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Daarnaast geeft een spanplafond van NPS vele mogelijkheden voor het plaatsen van spotjes, hanglampen en andere verlichting. Een plafond van NPS is dus ideaal voor het renoveren van het plafond in uw bedrijfspand.

Waar kan een plafond geplaatst worden in mijn bedrijf?

Een plafond in uw bedrijf is zowel nodig bij nieuwbouw als bij renovatie. Daarnaast kunnen de plafonds in elke gewenste ruimte geplaatst worden. Een spanplafond zorgt voor een verbeterde akoestiek. Dit verhoogt het spraakverstaanbaarheid en het concentratievermogen. Dit kan in een kantoorruimte of bedrijfspand erg prettig zijn. Door een hoge vochtbestendigheid is een spanplafond van NPS ook zeer geschikt voor sanitaire ruimtes in uw bedrijf.  

Hoe gaat NSP Spanplafonds te werk?

Voorafgaand aan de werkzaamheden bespreken we wat uw wensen zijn en hoe we te werk gaan. Allereerst worden de afmetingen van de ruimte in uw bedrijf afgemeten. In onze werkplaats snijden wij vervolgens een spanplafond op maat. Dit zorgt dus geen overlast voor uw werknemers in uw bedrijf. Na het maken van het plafond hoeft het spanplafond alleen nog maar gemonteerd te worden. Deze montage krijgen we in de meeste gevallen binnen één dag gedaan. Bij het monteren van het nieuwe plafond komt geen puin vrij, waardoor spullen en eventuele meubels kunnen blijven staan. Ook hierbij zorgen wij voor minimale overlast binnen uw bedrijf.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het plaatsen van een spanplafond in uw bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een prijsopgave via onze website aan te vragen.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond bedrijf

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?