Infrarood verwarming spanplafond

Infrarood verwarming spanplafond laten plaatsen door NPS

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht of wilt u uw huidige plafond laten vervangen? Dan is een spanplafond van NPS met infrarood verwarming de juiste keuze voor u! Wanneer u graag infrarood verwarming aan uw plafond toevoegt wordt het spanplafond in lagen opgebouwd. De eerste laag is uw huidige plafond, er is dus geen hak- en breekwerk nodig om het plafond te plaatsen. Hierdoor kunnen wij zeer schoon werken en kunnen wij het plafond ook plaatsen nadat alle andere werkzaamheden in uw huis al gedaan zijn. Vervolgens wordt er een isolerende laag aangebracht, deze zorgt ervoor dat de warmte goed verdeeld wordt. Om ervoor te zorgen dat de warmte zich verdeeld in de ruimte wordt er gebruik gemaakt van NPS infrarood folie. Door het NPS spanplafond er overheen te plaatsen, is de verwarming niet zichtbaar. Zo creëert u een mooi plafond, maar geniet u ook van de warmte die zich verspreid over de ruimte.

Wat zijn de voordelen van een infrarood verwarming spanplafond?

Een NPS spanplafond in combinatie met infrarood verwarming brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit zorgt voor een optimaal comfort in elke ruimte waar u dit laat installeren. Het spanplafond van NPS is ideaal voor stralingswarmte, omdat het geen warmte blokkeert of opneemt. Daardoor wordt de warmte direct de ruimte ingestraald en wordt dit opgenomen door de meubels en de vloer, waardoor de warmte lang blijft hangen. Daarnaast biedt infrarood verwarming nog andere voordelen, waaronder:

  • Een infrarood verwarming in combinatie met een spanplafond is onderhoudsvrij
  • De verwarming verdeelt de warmte over de gehele woonruimte
  • De combinatie Makkelijk te installeren
  • De warmte wordt opgewekt door elektriciteit, hierdoor is de warmte energiezuinig
  • De verwarming is verwerkt in plafonds of wanden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw spanplafond met verwarming?

We plaatsen het spanplafond samen met de infrarood verwarming professioneel en eenvoudig binnen één dag zonder overlast. Dit betekent geen sloopwerk, geen afvoerwerk en vooral geen rommel. Inbouwspots, hanglampen of andere inbouw kunt u naar wens positioneren. En omdat we de kabels boven het spanplafond wegwerken zullen deze nooit zichtbaar zijn. Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Infrarood verwarming spanplafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten | NPS plafonds

Certificaten | NPS plafonds

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?