Akoestisch plafond

Akoestisch plafond

Heeft u interesse in een akoestisch plafond? Dan kunt u bij NPS plafonds terecht. Bij ons krijgt u spanplafonds die behoren tot de topklasse en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zowel de uitstraling, als de akoestische eigenschappen worden zeer goed bevonden. Zelfs in de meest holle ruimtes heeft u geen galm als u kiest voor een akoestisch plafond van NPS plafonds. Al onze akoestische plafonds worden op maat gemaakt. Op deze manier krijgt u een naadloos plafond dat precies in uw kamer past. Bovendien zijn ze erg duurzaam. Ze gaan jarenlang mee en hebben geen onderhoud nodig. Een akoestisch plafond kan overal geplaatst worden. Of het nou gaat om een keuken, een badkamer, een kantoor of nog een heel andere ruimte, het kan allemaal. Deze plafonds worden zelfs gebruikt in zwembaden en sauna’s, doordat ze een groot vochtafstotend vermogen hebben.

Akoestisch plafond

Akoestische plafonds zijn ideaal voor nieuwbouw, maar ook als u uw plafond wilt renoveren is dit de beste keuze. Onze akoestische plafonds zijn naadloze plafonds die onder uw oude plafond heen geplaatst kunnen worden. Dit gaat bijna niet ten koste van de hoogte van uw plafond, uw plafond wordt namelijk maar 12 mm verlaagd. Een akoestisch plafond kan in één dag tijd geplaatst worden. Doordat het onder uw oude plafond wordt geplaatst, hoeft u uw oude plafond er niet eerst uit te breken. Dit scheelt u een hoop overlast. Een akoestisch plafond heeft een erg schone montage, u kunt zelfs uw meubels gewoon laten staan. Meer informatie over de montage van akoestische plafonds en over de renovatie van oude plafonds vindt u op de pagina’s hieronder. Bekijk ook eens de video over de montage van akoestische plafonds.

Voor een akoestisch plafond van hoge kwaliteit is NPS plafonds uw partner. Snel en goedkoop een akoestisch plafond plaatsen is ons specialisme.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Akoestisch plafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?