Woonkamer plafond

Woonkamer plafond

Is uw woonkamer plafond aan vervanging toe? Zitten er scheuren, barsten, schimmel of vochtplekken in? Wilt u gewoon graag een nieuw plafond? Om welke reden u ook een woonkamer plafond zoekt, bij NPS plafonds bent u aan het juiste adres. Wij zijn de deskundige op het gebied van woonkamer plafonds. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief goede plafonds, uitstekende service en toch een zachte prijs.

Woonkamer plafond

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zijn wij uw partner. Wanneer u een woonkamer plafond door NPS plafonds laat verzorgen krijgt u de beste service. Wij maken uw woonkamer plafond van te voren, precies volgens de afmetingen van uw woonkamer. Wij maken uw plafond uit één stuk, zodat u een strak, naadloos plafond krijgt. De montage van een woonkamer plafond duurt slechts één dag. Het nieuwe plafond kan over uw oude plafond heen geplaatst worden. Dat scheelt dus een hoop hakken en breken. Het monteren van een nieuw woonkamer plafond is een schone montage. U kunt uw meubels dus gewoon in de woonkamer laten staan. Een veelgestelde vraag is of twee plafonds onder elkaar heen het plafond niet aanzienlijk verlagen. NPS woonkamer plafonds zijn maar 12 mm dik, dus dat valt wel mee is minimaal. Meer informatie over nieuwe woonkamer plafonds en over het renoveren van oude plafonds vindt u op de volgende pagina’s:

Onze woonkamer plafonds zien er prachtig uit. Doordat het naadloze plafonds zijn hebben ze een strakke, moderne uitstraling. De plafonds zijn spanplafonds. spanplafonds staan bekend om hun goede akoestische eigenschappen. Deze voorkomen zelfs in de holste ruimtes vervelende galm. NPS woonkamer plafonds hebben nog veel meer voordelen. Zo werken ze brandvertragend, zijn ze vochtwerend en geven ze erg veel mogelijkheden voor het inbouwen van verlichting. Nog niet overtuigd? Bekijk alle voordelen van NPS woonkamer plafonds op een rij.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Woonkamer plafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?