Systeem plafond

Systeem plafond

Als u op zoek bent naar een systeem plafond, kunt u bij NPS plafonds terecht. Systeem plafonds bestaan over het algemeen uit een metalen frame met daarin plafond platen. Bij NPS plafonds is dit niet het geval. NPS staat voor Naadloos Plafonds Systeem. Dit zijn plafonds met dezelfde eigenschappen als gewone systeem plafonds, maar doordat ze naadloos zijn zien ze er veel mooier uit. Een naadloos systeem plafond geeft iedere ruimte een strakke, moderne uitstraling. Bij NPS plafonds bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit systeem plafonds voor betaalbare prijzen. Ook krijgt u bij ons uitstekende service. Wij monteren uw naadloze systeem plafond in één dag tijd. Voor meer informatie en voor een video over de montage van een naadloos systeem plafond, gaat u naar de volgende pagina’s:

Systeem plafond

Systeem plafonds staan bekend om hun uitstekende akoestische werking. Met een systeem plafond laat u zelfs in holle ruimtes de galm verdwijnen. Door goede akoestiek van uw plafond wordt de spraakverstaanbaarheid beter en kan men zich over het algemeen ook beter concentreren. De akoestiek is niet de enige positieve eigenschap van een systeem plafond. Een systeem plafond kan een hoge ruimte optisch verlagen en biedt ruimte voor de infrastructuur van onder andere bedradingen en leidingen. Verder is een Naadloos systeem plafond niet gevoelig voor vocht en zal dus nooit gaan schimmelen. Ook heeft een systeem plafond een brandvertragende werking. Klik hier voor een opsomming van de vele voordelen van een naadloos systeem plafond.

Normale systeem plafonds en NPS plafonds verschillen van elkaar op twee gebieden. Het eerste is dat een NPS plafond er veel strakker uit ziet dan een normaal systeem plafond. Ten tweede is een NPS plafond veel makkelijker in gebruik. Bij normale systeem plafonds kan regelmatig reinigen de levensduur van het plafond verlengen. Bij een NPS plafond geldt dit niet. Een NPS plafond heeft geen reiniging of ander onderhoud nodig.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Systeem plafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?