Spanplafond met spotjes

Spanplafond met spotjes

Bent u op zoek naar een plafond waar u zelf kunt bepalen waar de verlichting komt? Dan is een NPS spanplafond met spotjes iets voor u!  In het spanplafond kunt u gemakkelijk verlichting laten plaatsen. Bedenk van tevoren goed welke verlichting u in het spanplafond wilt hebben. Tijdens het bespreken van de indeling van het spanplafond, tekenen we de verlichting direct op de juiste plek in. Zo kunnen we de draden van de verlichting netjes wegwerken en is hier later niets van te zien.

Wat u kunt verwachten van een NPS spanplafond met verlichting

Wij geven u graag persoonlijk advies en bespreken samen welk spanplafond de beste keuze voor u is en welke kosten dit met zich meebrengt. U krijgt dus een offerte op maat, aangepast naar uw eisen en wensen. Zo is het mogelijk om vooraf aan te geven waar u de spotjes in uw spanplafond wilt verwerken. Wij teken dit direct in het ontwerp, zodat alle bedrading netjes weggewerkt kan worden en hier na het plaatsen niks meer van te zien is. Wij werken met kwalitatieve materialen en nemen onze eigen gereedschappen mee, wij ontzorgen u dus volledig tijdens dit proces. Een snelle en schone montage door onze opgeleiden monteurs, zorgt ervoor dat u snel van uw nieuwe NPS spanplafond met verlichting kunt genieten. Wij willen voor eenieder toegankelijk zijn en werken daarom met een prijs indicatie op voorhand waar betaalbare prijzen voor een spanplafond in staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag samen het gesprek met u aan, om de wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij een indicatie van de kosten voor het NPS spanplafond met spotjes maken. U kunt het spanplafond laten plaatsen in elke gewenste ruimte in uw woning.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Spanplafond met spotjes

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?