Plafond maken

Plafond maken

Een plafond maken kan NPS Plafonds als geen ander. Wij zijn de experts als het gaat om spanplafonds. NPS is de afkorting van Naadloos Plafonds Systeem. Alle plafonds die wij maken zijn dan ook naadloos en dit geeft uw kamer een moderne uitstraling. Alle plafonds die wij maken hebben een brandvertragende werking en zijn schimmel- en vochtbestendig. De plafonds die wij maken zijn dus ook geschikt voor in de badkamer. Tevens zijn de akoestische eigenschappen van onze plafonds zeer goed. Dit draagt bij aan een betere spraakverstaanbaarheid en komt ook de concentratie ten goede. Bekijk hier alle voordelen van NPS spanplafonds op een rij.

Plafond maken

Een plafond maken is maatwerk en kunt u het beste laten doen door een professioneel bedrijf. Wanneer u bij ons een plafond laat maken, snijden wij dit vooraf in onze werkplaats. Wij maken het plafond volgens de afmetingen van uw kamer. Zo krijgt u een strak, naadloos spanplafond dat precies in uw kamer past. Doordat wij de plafonds vooraf maken, kost het monteren maar één dag tijd. De montage van een NPS spanplafond geeft geen overlast. Het is een schone montage en het afdekken van uw meubels is niet noodzakelijk. Een NPS plafond kan namelijk gewoon onder het oude plafond geplaatst worden. Geen hak- en breekwerk dus en dat is wel zo makkelijk. Waarschijnlijk vraagt u zich af of twee plafonds over elkaar het plafond niet veel lager maken. Dat valt wel mee is minimaal, want de NPS spanplafonds die wij maken zijn maar 1,2 cm dik. Meer informatie over het plaatsen van een spanplafond leest u op de onderstaande pagina. Bekijk ook eens het filmpje over spanplafond montages.

Laat uw plafond op maat maken voor het beste resultaat. Kom gauw naar NPS Plafonds voor een prachtig plafond, uitstekende service en een betaalbare prijs.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Plafond maken

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?