NPS spanplafond

NPS spanplafond

Wilt u uw interieur vernieuwen en daarmee ook uw plafond? Dan bent u bij NPS spanplafonds aan het juiste adres. Wij hebben een speciaal NPS spanplafond ontwikkeld dat onder uw bestaande plafond geplaatst wordt. Door het speciale design is hak en breek werk niet nodig en kunnen uw meubels blijven staan. Wilt u graag spotjes of lampen in het NPS spanplafond laten plaatsen? Wij kunnen dit direct voor u realiseren. De stroomdraden worden netjes weggewerkt, zodat deze niet zichtbaar zijn. Wij kunnen het spanplafond in één dag voor u plaatsen. Hebben onze monteurs toch meer tijd nodig? Dan komen wij de volgende dag terug! Wij gaan voor kwaliteit, ook als dat ons wat meer tijd kost.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond gemaakt door NPS, is een geweven doekt met een matte coating. De coating zorgt ervoor dat dat het spanplafon een gestuukt uiterlijk heeft. Op deze manier ziet u geen verschil met uw oude plafond. Het doek wordt in een strak profiel gespannen en aangebracht onder uw oude plafond, het plafond wordt daardoor slechts 12 mm verlaagd. Dit kan natuurlijk ook meer verlaagd worden, indien gewenst.

Wilt u uw interieur een andere look geven, misschien wel een meer landelijke uitstraling. Dan is een spanplafond ook de beste keuze voor u. Kies voor een afwerking van sierlijsten, u kunt dan de overgang van het plafond naar de muur naar uw eigen wens laten afwerken.

Geen galm of echo met een NPS spanplafond

Het akoestische spanplafond van NPS is zo gemaakt dat deze de trillingen opneemt door de microperforaties die in het doek verwerkt zijn. Hierdoor worden galm en echo sterk verminderd en de trillingen van uw stem of ander geluid niet weerkaatst maar juist opgenomen. Voor de akoestische geluidsdemping van het plafond, monteren wij een speciaal polyester isolatiedeken tussen uw oude plafond en het nieuwe NPS spanplanfond.

Heeft u meer vragen over een NPS spanplafond of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

NPS spanplafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?