Naadloos plafond

Hoe creëert u een naadloos plafond in uw woning of bedrijfspand?

Wilt u graag een naadloos plafond in bijvoorbeeld uw slaapkamer, woonkamer of kantoor? De naadloze plafonds van NPS zijn dan een uitkomst! NPS staat voor Naadloos Plafonds Systeem en dat is niet voor niets. Wij zijn namelijk dé specialist als het gaat om een naadloos plafond. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie is een naadloos plafond de ideale oplossing. Een naadloos plafond kan in elke ruimte geplaatst worden, zelfs vochtige ruimtes zijn geen probleem. Met onze plafonds gecreëerd u een plafond met een gestuukt uiterlijk!

De voordelen van een naadloos plafond laten plaatsen door NPS

Wanneer u een naadloos plafond door ons laat verzorgen bent u verzekerd van het volgende:

  • Onze naadloze plafonds zijn van de hoogste kwaliteit
  • De plafonds beschikken over uitstekende akoestische eigenschappen
  • Ze zien er prachtig uit en geven iedere ruimte een strakke uitstraling
  • De plafonds zijn erg duurzaam en gaan jarenlang mee
  • Ieder plafond wordt op maat gemaakt

Een naadloos plafond in uw woning

Een naadloos plafond in één dag monteren klinkt misschien als een onmogelijke klus, maar bij NPS plafonds doen we niet anders. Het grote voordeel van de naadloze spanplafonds die wij verkopen, is dat zij onder uw oude plafond geplaatst kunnen worden. Het oude plafond eruit breken is dus niet nodig. Vandaar ook dat het monteren van een naadloos plafond een schone klus is. U hoeft uw meubels niet eens te bedekken. Waarschijnlijk vraagt u zich af of twee plafonds onder elkaar het plafond niet verlagen. Dat is niet zo, want onze naadloze plafonds zakken slechts 12 mm.

Een naadloos plafond van NPS plafonds heeft erg veel voordelen. Een plafond witten behoort tot het verleden, want onze naadloze plafonds hebben geen onderhoud nodig. Ook bieden onze plafonds vele mogelijkheden voor het inbouwen van spotjes, hanglampen en dergelijke. Tevens is ieder naadloos plafond van NPS plafonds brandvertragend, reukloos en vochtafstotend. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van NPS plafonds!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het plaatsen van onze plafonds? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Naadloos plafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?