Naadloos plafond

Bent u opzoek naar een naadloos plafond? Schakel de hulp in van NPS Plafonds

Is uw plafond beschadigd of om wat voor reden dan ook aan vervanging toe? Laat NPS Plafonds u helpen met een naadloos plafond! Een naadloos plafond biedt een uitkomst voor bedrijven of woningen waarin het plafond beschadigd is of aan vervanging toe is maar waar geen breek of sloop werk gewenst is. Een naadloos plafond door NPS Plafonds wordt namelijk geplaatst over het oude plafond zodat er geen extra sloopwerkzaamheden aan te pas komen. U creëert met een naadloos plafond een strak gestuukt uiterlijk voor elke kamer!

Een naadloos plafond zonder extra sloopwerkzaamheden

Een naadloos plafond van NPS Plafonds plaatsen we over uw huidige plafond. Het voordeel hiervan is dat het naadloze plafond al binnen één dag geplaatst wordt! Daarnaast vraagt het geen extra sloopwerkzaamheden en hoeven we uw oude plafond niet aan te tasten. Hierdoor hoeft u ook uw meubels niet te bedekken voordat wij aan de slag gaan. U vraagt zich misschien af of een extra plafond onder uw huidige plafond plaatsen de ruimte niet verlaagt. Het antwoord hierop is dat een naadloos plafond van NPS Plafonds slechts met 12 mm zakt waardoor dit verschil minimaal is en u hier weinig tot niks van merkt. Zo krijgt u een voordelige oplossing bij beschadiging aan uw plafond.

De mogelijkheden van een naadloos plafond door NPS Plafonds

Wanneer u besluit een naadloos plafond van NPS Plafonds te laten monteren heeft u de mogelijkheid het naadloze plafond te voorzien van extra verlichting. Zo bouwen wij extra spotjes of lampen in het naadloze plafond en werken de bedrading netjes weg zodat u hier niks van ziet. Andere voordelen van een naadloos plafond zijn:

  • Verbeterde akoestiek
  • Onderhoudsvriendelijk plafond
  • Verbeterde akoestiek
  • Brandvertragend, reukloos en vochtafstotend plafond

Al deze voordelen zijn inbegrepen wanneer u een naadloos plafond laat plaatsen door NPS Plafonds. Wij ontzorgen het gehele proces en zijn voorzien van eigen materialen zodat u verder niks hoeft te doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een naadloos plafond voor uw situatie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een naadloos plafond maar wilt u nog meer informatie of extra advies? Neem dan contact op met NPS Plafonds en/ of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag met het creëren van uw nieuwe strakke plafond tegen een goedkope oplossing!

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Naadloos plafond

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?