Kosten spanplafond badkamer

Kosten spanplafond badkamer

Het plaatsen van een spanplafond in uw badkamer kan verschillende voordelen bieden. Wellicht bent u ook wel benieuwd naar de kosten van een spanplafond in uw badkamer. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Daarbij kijken we naar de grootte van uw badkamer die u wilt voorzien van een NPS spanplafond. Ook is het afhankelijk van de verlichting die u wilt laten inbouwen. Door een spanplafond in uw badkamer te laten plaatsen, krijgt u de mogelijkheid om zelf te bepalen waar u de verlichting wilt positioneren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor een spanplafond in uw badkamer. We nemen graag samen uw wensen en eisen door en op basis daarvan zullen wij de kosten van het spanplafond in uw badkamer berekenen.

Voordelen spanplafond in de badkamer

Kiest u voor een spanplafond in de badkamer, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee:

  • Een NPS spanplafond voor in de badkamer is behandeld met een speciale coating die vochtafstotend is. Dit is ideaal voor het vocht dat bijvoorbeeld vrij kom tijdens het douchen. Op deze manier krijgen bacteriën en schimmels geen kans om zich te ontwikkelen en is het niet schadelijk voor uw gezondheid.
  • Door de onzichtbare microperforaties die in de coating verwerkt zijn, wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd en heeft u geen last van galm in de badkamer.
  • Door te kiezen voor een lichtdoorlatende coating kunt u unieke lichteffecten creëren.
  • U kunt de verlichting in uw badkamer laten verwerken in het spanplafond. Samen bepalen we de meest logische positie en tekenen dit van tevoren in. Op deze manier kunnen we de bedrading netjes wegwerken en is deze niet zichtbaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag samen het gesprek met u aan, om de wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij een indicatie van de kosten voor het NPS spanplafond voor in uw badkamer maken.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Kosten spanplafond badkamer

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?