Kosten spanplafond badkamer

Wat zijn de kosten voor een spanplafond in de badkamer?

Het plaatsen van een spanplafond in uw badkamer kan verschillende voordelen bieden. Wellicht bent u ook wel benieuwd naar de kosten van een spanplafond in uw badkamer. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Daarbij kijken we naar de grootte van uw badkamer die u wilt voorzien van een NPS spanplafond. Ook is het afhankelijk van de verlichting die u wilt laten inbouwen. Door een spanplafond in uw badkamer te laten plaatsen, krijgt u de mogelijkheid om zelf te bepalen waar u de verlichting wilt positioneren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor een spanplafond in uw badkamer. We nemen graag samen uw wensen en eisen door en op basis daarvan zullen wij de kosten van het spanplafond in uw badkamer berekenen.

Wat zijn de voordelen van een spanplafond in de badkamer?

Kiest u voor een spanplafond in de badkamer van NPS, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zijn de spanplafonds van NPS behandeld met een speciale coating die vochtafstotend is. Dit is ideaal voor het vocht dat ontstaat bij bijvoorbeeld het douchen. Schimmels en bacteriën krijgen op deze manier niet de kans om zich te ontwikkelen op het spanplafond, dit is beter voor uw gezondheid. Daarnaast gaat het spanplafond op deze manier langer mee.

Een ander voordeel van de spanplafonds van NPS zijn de onzichtbare microperforaties die in de coating zijn verwerkt. Deze toepassing zorgt ervoor dat de akoestiek in de ruimte wordt verbeterd en dat de galm in de badkamer minder wordt.

Als laatste is bij het kiezen van een NPS spanplafond mogelijk om de verlichting van uw badkamer te laten verwerken in het spanplafond. Samen bepalen we de meest logische posities en tekenen dit van tevoren in. Op deze manier kan de bedrading netjes weggewerkt worden en zijn deze niet zichtbaar. Wanneer u kiest voor een licht doorlatende coating kunt u bovendien unieke lichteffecten creëren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag samen het gesprek met u aan, om de wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij een indicatie van de kosten voor het NPS spanplafond voor in uw badkamer maken. Daarnaast horen we het graag wanneer u verdere vragen heeft.

Neem contact op

NPSplafonds logo
NPSplafonds

Stel uw vraag

Kosten spanplafond badkamer

Direct contact

Stel hieronder uw vraag
Certificaten

Certificaten

Confidence in textiles
Sanitized
Conformité Europ éene
Tno zakelijke dienstverlening

Certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?