NPS Spanplafonds v.o.f.

Wij zoeken voor onze Belgische vestiging een plafondadviseur / vertegenwoordiger voor diverse regio’s België. Voor informatie: info@npsplafonds.be

Nederland

Hoofdvestiging Westerhaar
Sibculoseweg 34
7676 PC Westerhaar

Tel: 0546-65 87 48
Fax: 0546-64 30 17

Informatie
Tel: 06 - 53 624 909

Lokatie Alphen a/d Rijn
Tel. 0031-(0)172 70 10 12


België

Locatie Beerse
Den Abt 26
2340 Beerse
Tel: 0479 364 502
Fax: 0486 361 475
Badkamer plafond

Bent u op zoek naar een nieuw badkamer plafond? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want NPS plafonds heeft dé ideale badkamer plafonds. Bij ons krijgt u plafonds van de hoogste kwaliteit, maar toch voor een lage prijs. Wij zijn in staat badkamer plafonds voor weinig kosten te realiseren door snel en efficiënt te werk te gaan. Op deze manier besparen wij tijd en dus ook geld. Onze badkamer plafonds worden van te voren op maat gemaakt. Zo krijgt u een strak, naadloos plafond. Het monteren van een spanplafond doen wij in slechts één dag tijd. Voor meer informatie over het monteren van een badkamer plafond kunt de volgende pagina's raadplegen:

Bekik hier onze projecten

Badkamer plafond

Het meest voorkomende probleem met badkamer plafonds is dat er door het vele vocht schimmel ontstaat. Ga voor een NPS spanplafond en schimmelplekken op uw badkamer plafond zijn voorgoed verleden tijd. NPS spanplafonds zijn vochtafstotend, waardoor ze ideaal zijn als badkamer of douche plafond. Ook hebben wij ervaring met het gebruik van NPS spanplafonds in zwembaden en sauna's. Dit met zeer goede resultaten. Naast het feit dat NPS badkamer plafonds vochtafstotend zijn, hebben ze nog veel meer gunstige eigenschappen die andere plafonds niet hebben. Een NPS badkamer plafond heeft vrijwel geen onderhoud nodig, witten is niet nodig. Ook wat betreft de verlichting zijn onze badkamer plafonds ideaal. Ze bieden namelijk erg veel mogelijkheden voor het plaatsen van spots en hanglampen. Hier vindt u alle voordelen van een NPS badkamer plafond op een rijtje.

Heeft u nog vragen over NPS badkamer plafonds? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer? Bent u benieuwd wat een nieuw badkamer plafond ongeveer gaat kosten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en willen u graag helpen.